İstanbul Üniversitesi – İTO Konferansı

5 Mayıs’ta İstanbul Üniversitesi Diplomasi Kulübünün düzenlemiş olduğu girişimcilik konferansında panel konuşmacısıydım. Panelde değerli genç girişimciler ile bir arada olmak çok keyifliydi. Ayrıca salonu dolduran gençlerin gözlerindeki girişimcilik parıltısıda panele ayrıca bir değer katıyordu. Beni bu panele konuşmacı olaral refere eden unibir.net’e de teşekkür ediyorum.

Panele katılımım ile tanıştığım değerli kişiler arasında SEYYİD MAHMUT NEBATİ ( (TOBB) İstanbul İl Genç Girişimcilik Kurulu)  FUAT SAMİ (Lab-x Kurucu Başkanı ve GYİAD Yön. Kur. Üyesi) bulunmaktaydı. Diğer katılımcı Samet Ensar Sarıyı ise hem iş hayatından hemde arkadaşım olarak tanıyordum. Moderatörümüzün ve diğer konuşmacıların hikayeleri ilgi çekiciydi. Fuat Bey’in yatırımcı rolü ve bu rolü üstlenirken yaşadığı hikayeler, süreçler gençlerin ufkunu açacak bir içeriğe sahipti. Yatırım yaptığı projelerden biri olan kobay fare üretim tesisi ise dinleyicilere fırsatın ne kadar sıradışı şeylerde olabileceğinide gösterdi.

Konuşmamda bahsedeceğim konularda, Seyyid MahmutBey’in bir meydan okuma olduğunu söylemesi ilgimi çeken bir yorum oldu 🙂

Üniversite yok, Para yok, Ofis yok ama şu an iş hayatımda bulunduğum konuma geliş hikayem katılan öğrencilerin bayağ ilgisini çekmiş olacakki çıkışta uzun uzun sohbet etme isteklerini güzel bir şekilde değerlendirdik. Hem öğrencilere hemde diplomasi kulübüne bu güzel etkinlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu tarz keyifli organizasyonlarda daha çok genç ile bir araya gelip bugünü ve geleceği konuşmak bana da büyük keyif veriyor. Güzel bir gelecek için daha çok yerde daha fazla konuşmak, tartşmak ve planlamak dileğiyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.