Hayatınızın her anının bi kadeh kırmızı keyfinde ve sevdiğinizle geçmesi dileğiyle…

Geçtiğimiz gece, eşimle tanışma yıl dönümü sebebi ile sürpriz bir yemek planı yaptım. Şimdiye kadar tüm sürprizlerimi bozan sevgilim, bu sürprizi bozamadı 🙂 Oldukça keyifli bir akşamdı. Hava harika, mekan harika, Buzbağ şarabı enfesti… Karşımda biricik eşim… İş yoğunluğuna bi gecelik mola!


Servis ve mekandan o kadar memnun kaldık ki; Göztepe Köşebaşı Restaurant’a özenli ve ilgili servisi ve leziz menüleri için buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Yolunuz düşerse; mutlaka Şaşlık Kebabı’nı tadmanızı öneririm. Fakat bu kez bir değişiklik yapıp kebabı şarapla deneyin. Ben uyumuna hayran kaldım. Bu arada; Buzbağ Rezerv  Şaraplarındaki kampanya ciddi anlamda memnun edici. Biz geceyi iki kadeh ile noktalarız derken; “bir kadeh Buzbağ Rezerv alana bir kadeh de bizden” Kampanyası gecemize ayrı bir keyif kattı. Hoş; biz kadehi geçip sişeye geçtik 🙂 Fakat bir sişe Buzbağ Rezerv alana da bir sişe verilince; onu gelecek yıldönümümüze saklamayı uygun bulduk.

Şarap severlere bunu da not düşmüş olalım. Kaçırmasınlar.

Hayatınızın her anının bi kadeh kırmızı keyfinde ve sevdiğinizle geçmesi dileği ile 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.