Bilişim Kurultayı 2010 – Twitter Ne Alem!

22-25 Eylül 2010 tarihleri arasında Rixos Grand Ankara Otel’de gerçekleşecek olan Bilişim 2010 27. Ulusal Bilişim Kurultayı’nda bu yıl ana tema “Sosyal Dönüşüm”.

Bu tema kapsamında sosyal medya ve etkileşimi konusu “Twitter Ne Alem!” başlığıyla, 2 saatlik bir oturumda tartışmaya açılacaktır. Sosyal medyada olmak ya da olmamak kavramı, Facebook, Friendfeed, Photobucket, Twitter, Youtube gibi sosyal paylaşım alanlarının gücü, samimiyeti, güvenilirliği bu alanda ön plana çıkmış ve bu alanlara sahip çıkan kişilerle tartışılacaktır. Bu 2 saatlik oturumda Hayal Akademisi Yeni Nesil İletişim Hizmetleri Kurucu Ortağı olarak yer alacağım.

Oturumda “Etkileşimi ve eğlencesi yüksek gözüken sosyal medyanın sahipleri ne kadar gerçek… Twitter, facebook günlük alışkanlıklarımız arasına girdi mi? Sosyal medya halkla ilişkileri, pazarlamayı, markalaşmayı, siyaseti ne kadar ve nasıl karşılar? Bu alanların doğru kullanımı ya da bir disiplini söz konusu mudur?” gibi alt başlıkları oturumda konuşuyor olacağız.

24 Eylül 2010, Cuma günü 14:15-15:45 saatleri arasında Rixos Grand Ankara Otelinde gerçekleştirilecek ve katılımcı-konuşmacı olarak yer alacağım ‘Twitter Ne Alem!’ başlıklı oturumda diğer katılımcılar ile mutlaka görüşmek dileğiyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.