LG, 3 Boyutlu D42P ve Süper LED E81!

LG, Sinema Kalitesinde 3 Boyutlu D42P ve Süper LED E81 Monitörlerini Türkiye’ye Sunuyor!


LG, benzeri bulunmayan, sinema kalitesindeki 3 boyutlu D42P ve Süper LED E81 monitörlerini bugün Türkiye pazarına tanıttı. LG’nin en yeni 3D teknolojisi, uygun fiyatlarla 1 yerine 10 gözlük alarak, 3 boyutlu sinema keyfini tek başlarına değil, aileleriyle birlikte yaşama imkanı sağlıyor. Süper LED ince monitörlerin üstadı LG, FPR teknolojisiyle 3 boyutlu görüntüyü doğrudan monitör panelinde oluşturarak size son derece hafif 3D gözlükler sunuyor. LG’nin en yeni pasif 3D teknolojisini kullanan gözlükleriyle 3 boyutlu sinema keyfini gözünüzü yormadan ve başınızı ağrıtmadan yaşayın.

Süper LED Cinema 3D ve FPR teknolojisini bilgisayar ekranlarına taşıyan LG, yeni E81 serisi süper ince Full HD monitörler ile PC dünyasında devrim yaptı. FPR teknolojisiyle 3 boyutlu görüntüleri doğrudan monitör panelinde oluşturan LG, böylece gözü yoran, ağır ve pahalı aktif 3D gözlükleri de rafa kaldırmış oldu. LG’nin hesaplı fiyatlarla 1 yerine 10 adet alabileceğiniz incecik 3D gözlükleri ile  3D sinema keyfini ailenizle birliktebaşınız hiç ağrımadan yaşayabilirsiniz. LG’nin yeni pasif 3D gözlükleri ile ekranda hiçbir dalgalanma ve titreme görmeden en kaliteli 3D görüntüleri elde edebileceksiniz.

Süper İnce, Her Yere Sığar

LG E81 serisi süper ince Süper LED monitörler ergonomik tasarımıyla büyük kullanım kolaylığı sunuyor ve Süper Plus Resolution özelliği ile çözünürlüğü düşük görüntülerin kalitesini artırıyor. Diğer LED monitörlerden yüzde 25 daha az elektrik tüketerek hem çevre hem de cebinizin dostu olan LG E81 monitörler, Süper Plus Resolution desteği de sunuyor. Süper Plus Resolution ile bilgisayarınızda TV kartıyla alabileceğiniz SD TV yayınlarının, DivX filmlerin ve düşük çözünürlükle oynadığınız bilgisayar oyunlarının görsel kalitesini yükseltebilir ve oyun konsolunuzu harika bir monitörle geliştirebilirsiniz.


Süper Parlak ve Kaliteli Full HD Görüntü

10.000.000:1 dinamik kontrast ve 250 nit parlaklık sunan E81 serisi Full HD Super LED monitörler, progresif 1080p çözünürlük ve 5 ms tepkime süresi ile hızla geçen karelerde bile kusursuz görüntü akışı sağlıyor. 170°/160° geniş izleme açısı ile ayakta veya otururken istediğiniz açıdan rahatlıkla izleyebileceğiniz LG E81 monitörler, HDMI bağlantısı ve HDCP standardıyla PC’niz ve konsolunuzda orijinal Blue-Ray DVD’leri izlemenize de olanak tanıyor.http://www.lg.com/tr/it-urunleri/monitor/LG-premium-E2381VR-BN.jsp


2010 Pazar Lideri

Monitör pazarında 2010 yılını birincilikle kapatan LG, Süper Energy Saving özellikli çevre dostu yeşil monitörleriyle elektrik tüketimini ve sera gazlarını azaltarak sürdürülebilir doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyor. LG, 2010 yılında adet olarak yüzde 19 ve değer olarak yüzde 22 pazar payıyla lider oldu. LG’nin, benzeri bulunmayan, Film Deseni Geciktirme teknolojisine (FPR) sahip Süper LED monitörleri ev sinemasında yeni bir çığır açıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.