Değişime İnanmak…

Eskiden kitap sayfalarını çevirerek yeni bilgilere ulaşmamızı sağlayan parmaklarımız şimdi online ekranları kaydırarak, sürükleyerek dünyanın bilgisine ve güncel bilgilere ulaşıyor. Bu değişim tüm dünyada bilgiye erişim alışkanlıklarını yeniden şekillendiriyor ve kodluyor diyebiliriz.

Bu değişim; bilgiye kolay, mobil ve hızlı erişmemizi sağlarken, düşünme, muhakeme etme noktasındaki yeteneklerimizi hantallaştırdığını da düşünüyorum. Bu noktada toplumun düşünmeye sevk edilmesi, fikirlerin paylaşılması, geleneksel yöntemlerin unutulmaması yönünde Düşün Taşın Derneği’nin çok önemli bir rol oynadığına inanıyorum.

Düşün Taşın Derneği ve başta Selim Çavuş kardeşim olmak üzere önemli bir toplum mühendisliğine soyunan bu ekip, bilginin düşünceye ve düşüncelerin müzakereye dönüşmesi noktasında kritik işlere imza atıyorlar. Önemli gördüğüm, aklımda kalan ve yüksek sesle takdir ettiğim kitap okuma etkinlikleri toplumsal farkındalık yaratma açısından büyük değer taşıyordu.

Bir diğer kritik konu ise günümüzde toplum için atılan adımların sürdürülebilir, istikrarlı işlere dönüşmesi. Üşenmeden, sıkılmadan, usanmadan uzun zamandır bu işe gönül veren Düşün Taşın Derneği yönetimini ve üyelerini böylesine istikrarlı ve azimli bir çalışmanın içinde oldukları için tebrik ediyorum. Toplumu düşünmeye, yeni ufuklara taşımaya sevk eden yeni ve heyecan dolu işlere imza atmanız dileğiyle.

Düşün Taşın Derneği İletişim Bilgileri;

Web Sayfası: www.dusuntasin.org
Facebook: https://www.facebook.com/dusuntasin
Twitter: http://twitter.com/DusunTasin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.