Sabre Awards 2011

Sabre Awards 2011- Zarakol Dijital | Yeni Rakı Gerçek Muhabbetin Kitabı

2 ay önce yaşadığımız keyifli ve ödüllü bir geceyi blogumda sizlerle paylaşmak istiyorum. Prag kalesinin tanıklık ettiği bu gecenin tüm ekibimiz için anlamı çok büyük!

Zarakol Dijital ekibinde yaklaşık 2 senedir Sosyal Medya İletişim Danışmanı olarak görevimi sürdürüyorum. 2 sene içerisinde ekibimizle farklı projeler ile birçok heyecan yaşadık. Ancak “Yeni Rakı” için Zarakol Dijital ekibimiz ile sosyal medya platformlarında uyguladığımız “Gerçek Muhabbetin Kitabı” projesiyle, iletişim alanındaki dünyanın en prestijli değerlendirmelerinden biri olan SABRE Ödülleri’nde birincilik ödülünü kazandık. Bu hem ekibimiz için hem de şahsım adına büyük bir mutluluk ve gurur verici bir gelişmeydi.

İletişim sektörünün analiz ve ölçümleme konusundaki saygın kurumu Holmes Group tarafından düzenlenen SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) Ödülleri için, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerini kapsayan EMEA bölgesinden her yıl iki bine yakın proje başvuruyor.

“Gerçek Muhabbetin Kitabı” projesi, “business services” kategorisinde kısa listeye kalan beş proje arasında birinciliğe layık görüldü.

SABRE Ödülleri, Holmes Report adlı dergiyi de yayınlayan Holmes Group tarafından Amerika’da düzenleniyor. Ödül değerlendirmeleri 2005 yılından bu yana “Kuzey Amerika” ve “Avrupa, Ortadoğu, Afrika” (EMEA) olmak üzere iki ayrı bölümde gerçekleştiriliyor.

Digital Age Konferansı’nda “2010 Yılın En Başarılı 10 Dijital Hikayesi” arasında yer alan projemiz, Effie Ödülleri’nin “360 Derece Pazarlama” kategorisinde Altın Effie’nin bir parçası olmuş ve 2010 DPID Ödülleri’nde de sosyal medya kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştü. Projemizin detaylarını merak edip okumak isterseniz; sizi şöyle alalım 🙂

Yeni Rakı Gerçek Muhabbetin Kitabı Projemizin Hikayesi

Bize gurur veren tüm bu ödüllerde, “Gerçek Muhabbetin Kitabına” değer katan tüm ekip arkadaşlarımızın ve projede yer alan blogların payının çok büyük olduğunu biliyoruz. Projemize gösterilen ilgi ve blog dünyası ile karşılıklı olarak yakaladığımız sinerjinin, bizi ödüle taşıyan en büyük itici güç olduğunu tekrar belirtmek isterim.

Yeni ve keyif dolu projelerimizde nice başarıları görmek dileğiyle!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.