Digital Age Başarı Hikayesi – Gerçek Muhabbetin Kitabı

Sosyal medya iletişim danışmanlığını yürüttüğüm markalardan biri olan “Yeni Rakı” için 2010 yılı Mart ayında planlayıp, uyguladığımız “Gerçek Muhabbetin Kitabı” sosyal medya iletişim çalışması, Digital Age 10 başarı hikayesi arasında yerini aldı. Planladığımız ve başarıyla yürüttüğümüz kampanyanın detaylarını daha önce blogumda yazmıştım, merak edenler buradan okuyabilir.

Digital Age Konferansı’nda geçtiğimiz yıl ilk kez özel bir oturumda, 10 dijital pazarlama iletişimi çalışmasının başarı hikayeleri katılımcılarla paylaşılmıştı. Reklam veren ve dijital reklam ajansı temsilcileri ile birlikte sahneye çıkarak kampanyalarında uyguladıkları yaratıcı dijital fikirleri ve elde ettikleri sonuçları ayrıntılarıyla katılımcılara aktarma fırsatı yakalamışlardı.

Bu yıl da Digital Age Konferansı katılımcılarıyla başarılarını paylaşmak için; ajanslar yeni başarı hikayeleri ile başvuruda bulundu. Yapılan başvurular, Digital Age tarafından oluşturulan bağımsız bir seçici kurul tarafından değerlendirildi ve konferansta sunulacak 10 başarı hikayesi belirlendi. Seçilen bu 10 başarı hikayesininin arasında; bu sene mart ayında gerçekleştirdiğimiz “Gerçek Muhabbetin Kitabı” sosyal medya iletişim çalışması da yerini aldı.


Gerçekleşen söz konusu projede bizimle birlikte emek vererek projeye değer katan 108 bloggera, tekrar ve ayrı ayrı bu yazı aracılığı ile teşekkür ediyorum. Çünkü bu başarı hikayesini hep birlikte kaleme aldık…

7 Ekim 2010 tarihinde Four Seasons Bosphorus otelinde gerçekleştirilecek olan oturumda, hem gerçekleştirdiğimiz “Gerçek Muhabbetin Kitabı” projemizi; hem de diğer 9 başarı hikayesini dinleyebilirsiniz.

Digital Age Başarı Hikayesi – Gerçek Muhabbetin Kitabı” hakkında bir yorum

  1. Geri izleme: Ercüment Büyükşener | Sosyal Medya İletişim Danışmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.